Anonymus0123456789 kérdése:
Szerintetek a színészeti pálya a jövőben jó keresettel jár?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok szóval még elég messze lesz az hogy mindent megszerezzek és színre lépjek. De kíváncsi vagyok hogy mennyire lesz jó keresetű ez a pálya, hisz már ez az egész is csak a pénzről szól. Bár ez nem teljesen igaz, hisz nekem óvodás korom óta ez volt az álmom.
Na de a kérdés mégis az, hogy megtudnék-e a jövőben élni ebből a keresetből? Mivel a kereset csökken, a z árak pedig emelkednek és ebből elbizonytalanodtam, hogy én úgy tudtam, hogy sok pénzzel jár, de már mist azt sem tudom, mit gondoljak? Szerintetek?
2016. aug. 12. 07:35
11/11 anonim válasza:
Nem, nincs több kérdésem. Véleményem igen, de az lényegtelen ezen a szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!