Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Programtervező informatikusnak...

Programtervező informatikusnak el lehet menni matek-fizika fakttal? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most leszek 11.-es és én emelt tantárgyként matematikát és fizikát választottam, de amikor néztem az egyetemeket, a programtervező informatikus volt a legszimpatikusabb számomra és valószínűleg oda is szeretnék majd jelentkezni. Emelt informatika nélkül nagyon nehéz lenne ott? Be lehet hozni a lemaradast? Vagy inkább év elején majd fizika helyett vegyem fel az informatikát? (Cserélni lehet, hármat nem lehet nálunk felvenni)

2016. aug. 8. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a matek a fontos, megtanitanak ott programozni

programtervezo informatikus szakon lehetseges hogy nincs fizika, ez esetben az "folos" inkabb vedd fel az infot

viszont mernokinfon van fizika

2016. aug. 8. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
88%

Proginfen nincs fizika, és teljesen felesleges az emelt infó. Bár nyilván többet érsz vele, mint a fizikával.

Viszont ha proginf, akkor SZTE. ELTE éppen átment sértődött óvodásba, meg se fontold, hogy oda jelentkezel.

2016. aug. 9. 07:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2016. aug. 9. 08:13
 4/7 anonim válasza:
100%

#2 válaszoló

"SZTE. ELTE éppen átment sértődött óvodásba": Pontosan ez alatt mit értesz?

2016. aug. 9. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Minden előadás és gyakorlat kötelező, kötelező részvétel tanulásmódszertani tréningen, kötelező mentorórák, a hozzád rendelt mentoroktató lekérheti a tanulmányi eredményeid, hogy elbeszélgessenek veled róla, meg ilyenek.
2016. aug. 9. 18:43
 6/7 anonim válasza:
Ilyenek mióta vannak az SZTE-n? O.o
2016. aug. 9. 23:15
 7/7 anonim ***** válasza:

# 6/6 Időpont ma 23:15

Ki mondta, hogy az SZTE-n van? Az ELTE-ről beszélek, róla mondtam, hogy sértődött óvodás.

2016. aug. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!