Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdaság informatikus illetve...

Gazdaság informatikus illetve a mérnök informatikus mit takar pontosabban?

Figyelt kérdés
Elolvastam a felvi.hu-n a szakleírásokat, illetve utánuk is kerestem már a google-n de nem nagyon jutottam sokra. Az érdekelne hogy a kettő között melyik mi a különbség illetve hogy mit is dolgoznak pontosan, és hogy mit tanulnak pontosan.

2016. aug. 7. 19:30
 1/1 anonim ***** válasza:

a gazdinfos gazdasagi folyamatokkal osszefuggo informatikai rendszerekkel foglalkozik

a mernokinfos informatikai rendszereket tervez

hogy mit tanulnak pontosan, azt megtudod az adott egyetem, adott szakan a mintatanterveben talalhato targyak leirasaibol.

hogy mit dolgoznak pontosan, azt megtudod azokbol az allashirdetesekbol, amelyekben elvaras hogy legyen az emlitettek kozul valamelyik szakon vegzettseged.

ennel pontosabb valaszt lehet adni, de nem tudom, hogy venne barki is a farattsagot, hogy osszegyujtse es leirja neked azt a rengeteg informaciot, amire utalok.

egyebkent szerintem erdemesebb ugy szakot valasztani, hogy elobb tudod hogy mi az ami erdekel, es utana indulsz el abba az iranyba, nem pedig forditva, de ezzel lehet, hogy egyedul vagyok.

2016. szept. 3. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!