Keleti nyelvek és kultúrák. Mit kezdhetek vele?
A nicknevedből gondolom, hogy lány vagy... nos persze meg lehet tanulni így is arabul, de vannak problémák. Egy férfi akármikor "kiruccanhat" a közel-keletre nyelvterületen gyakorolni, egy nőnél ez már sokkal problémásabb. Plusz ott vannak a kulturális kérdések, nőként sok minden van az arab kultúrában, amivel nagyon nem ért egyet az ember lánya. És az iszlámmal is rendkívül összefonódott. Csak akkor kezdj bele, ha ez nem riaszt el.
Fordító-tolmács képzés pedig NINCS arab nyelven, angol és német/francia/kínai (Pest, ELTE), + spanyol, orosz (BME fizetős képzés és Szeged) van. Más nincs.
Nagyon köszönöm mindhármótoknak a válszokat. Az elsőnek mondanám hogy elég szép képet festett le elém a jövőre nézve,nagyon hálás vagyok.
És igen lány vagyok. Tisztában vagyok az arabok életmádjával, szokásaival és pont ezek miatt szeretnék tanulni róluk. De még van időm dönteni.:)
Még egyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!