Óbudai Egyetem NIK mérnökinformatikus szakos első féléves órarendet tudtok küldeni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kb milyen, mivel mindenkinek más, küldjetek többen is. 2012 óta bevezetett tanterv szerintit természetesen.2016. júl. 30. 18:49
11/17 anonim válasza:
Én ugyanide jövök és nem megyek gólyatáborba. Vannak fenn youtubeon régi gt-kről videók és szerintem abszolút kihagyható, ráadásul introvertált is vagyok. Lesz jópár év megismerni a többieket utána.
12/17 morimoto12345 válasza:
Én is NIK-es leszek :)
Szerintem érdemes gólyatáborba menni. A szivatások mindig kötelezőek, plusz össze lehet haverkodni felsőbb évesekkel, ami, ha jól tudom nem árt.
Aki jön azzal ott tali. :D
13/17 A kérdező kommentje:
És mikor kerül fel a neptunba a kész órarend?
2016. aug. 4. 12:36
14/17 anonim válasza:
Neptunban a Tárgyfelvételnél már rá tudsz keresni az első féléves tárgyakra, és meg tudod nézni az időpontokat. Az előadások fixek, laborra pedig valahova be lesztek rakva.
15/17 anonim válasza:
Az első gólyatáborodba mindig ajánlott elmenni mert sok sztorit lehet nyerni vele...én azért nem megyek, mert második diploma meg munka mellett kicsit öregnek is érzem már magam az ilyesmihez, de 18-9 év körül nagy fun tud lenni
16/17 anonim válasza:
Az én véleményem az, hogy a gólyatábor akkor ajánlott, ha szeretnél 2-3 napon keresztül irdatlan módon inni és bulizni azokkal a szaktársaiddal, akikkel később már nem nagyon fogsz szocializálódni, mert vagy kibuknak, vagy találsz sokkal értelmesebb embereket, akik (nem véletlenül) nem jöttek el a gólyatáborba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!