Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek tanuljak tovább? (szakkö...

Minek tanuljak tovább? (szakközép+okj) többi lenn! SOS! Nem tudom mit tegyek!

Figyelt kérdés

továbbtanulás előtt állok, de teljesen tanácstalan vagyok!

valami olyat szeretnék amivel el lehet helyezkedni!

matekból vagyok jó és informatikából úgy nagyjából, de lány vagyok és nem szeretnék 100 %-osan infóval foglalkozni, magyarok elmennek, egyszer ebből másszor abból vagyok ötös, történelem nem az erősségem, nem köt le, olvasni szeretek és gépezni is ;) németet tanulok, szeretnék annál maradni, érdekel az angol is de 8 év után nem tudom hogy tanulhatnék azt :/

olyat szeretnék tanulni ami okjssel elvégezhető és el lehet vele helyezkedni :) nem vagyok főiskola ellen, de ha nem muszáj akkor inkább nem! kérlek segítsetek egy kicsit nagyon tanácstalan vagyok! amin eddig gondolkoztam az a pénzügyi számviteli ügyintéző volt d elbizonytalanodtam, sok helyen azt írták hogy nem lehet vele elhelyezkedni, és főiskola nélkül nem ér sok mindent!

SEGÍTSETEKK :/

2016. júl. 23. 20:28
 1/5 anonim válasza:

Hat az informatikaval el lehet helyezkedni jol megy a nemet mehetnel ausztriaba kesobb ott tutii lesz munka es sok fele szakma van amihez kell az info

Mesz gimibe aztan okj vagy olyan suliba mint pl az umszki

Es ha nem erdekel mire elvegzel mesz mashova okjre

2016. júl. 23. 20:42
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm, de annyira nem tudok németül, persze ez változhat, még várok válaszokat :)

egyébként mindenképp szakközépbe szeretnék, én többre tarom gimiknél ;)

2016. júl. 23. 20:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A szakközépiskolát már szakgimnáziumnak hívják, a szakiskolát pedig szakközépiskolának (ahol pl asztalosnak lehet tanulni)
2016. júl. 23. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Mechwart kéttan
2016. júl. 23. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Elnézést akkor szakgimnázium 😊😊😊
2016. júl. 24. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!