Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Fogászati asszisztens képzésre...

Morzsa kérdése:

Fogászati asszisztens képzésre jelentkeztem. Ezzel az eredménnyel van esélyem?

Figyelt kérdés
Szolnokra jelentkeztem ingyenes felnőtt oktatási képzésre.2 éves a suli. Érettségi a feltétel,viszont annak idején tiszta kettesre vizsgáztam. Azóta eltelt 12 év,és újra iskolapadba szeretnék ülni,de persze munka mellett.Adminisztrátori munkát végzek már évek óta. Szóval ezzel a bizonyítvánnyal lehet esélyem?
2016. júl. 23. 16:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen felvettek.Csak sajnos mégsem tudok járni a képzésekre,mert hétköznap van tanítás (minden szerdán egész napos) én meg akkor dolgozok.Nem tudom összeegyeztetni.

Hiába felnőttképzés,azt hittem délután lesz tanítás vagy hétvégente,én nem tudtam megoldani,hogy tudjak járni.Inkább azoknak van kitalálva,akik munkanélküliek,vagy éppen gyesen vannak.

2016. szept. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!