Egy masszőrnek milyen iskola kell?
Figyelt kérdés
Most kereskedelmi akadémiára járok, de rájöttem engem igazán a masszőr szakma érdekel. Most másodikos vagyok, még van két évem a suli elvégzéséig. Érettségivel végződő iskola.
De én mindenképpen szeretnék masszőr lenni, ehhez milyen suliba kéne tovább mennem? Vagy felépítményire?
Igazából engem már a pályaválasztás előtt is érdekelt, de ahhoz előbb az egészségügyi iskolát kellett volna elvégezni, és csak utána továbbmenni masszőrnek. Csak az a baj, hogy én nem bírom a vért, meg ugye mindent amit egy ápolónak/nővérkének csinálni kell...
Viszont, hogy masszőrnő lehessek, egy gyermekkori álom.
2010. ápr. 16. 17:47
1/2 anonim válasza:
OKJ-s képzés kell hozzá. Pestre járok suliba, a Raoul Wallenbergbe, Humán TISzK vagyunk. Itt tudsz gyógy-, illetve sportmasszőrnek is tanulni. =)
2/2 anonim válasza:
1. vagyok. Amúgy eü-i suliban nem sok vért látsz=D max ha elesel és lehorzsolod a térded, vagy menstruálsz xD utolsó 2évben van a tényleges szakmai alapozás, de ez nem "véres dolog". De nálunk pl szoktak menni eüs osztályok boncolásra,de ez persze csak iylen választható izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!