Érdemes így halmoznom a szakmákat?
Szóval most van két használaton kívüli okj-m egy vendéglátós meg egy gazdasági jellegű amiért fizettem és most egyetemre járok gtk karon felsőoktatási szakképzésre (ugye az is szakma), de még szeretnék közgazdasági jellegű okj-t elvégezni ingyenesen estin hátha, hasznosítani tudom. Később alapszakot is szeretném elvégezni levelezőn.
Kérdésem, hogy érdemes ebbe az okj-be időt és energiát fektetnem? Megéri-e, hogy a köztes állapotban könnyebben találjak munkát? Van akinek ez hasznos volt, mármint így könnyebben talált munkát?
Államháztartási ügyintéző okj-ről lenne szó.
Hogy mi?
Te valamit nagyon félreértettél :)
1 okj-m van amit az életben nem fogok használni ezt már tudom sajnos
1 okj ami specifikáció ezt tanfolyamszerűen szereztem és bármikor használhatom csak diploma kell mellé :)
1 foksz ami folyamatban van és ami az alapszakhoz kapcsolódik, 90 kreditet beszámolnak majd alapszakra, tehát annyival rövidebb lesz az alapszakom is.
És mivel most úgy érzem az órarendem engedi egy okj-t estin (heti két nap, délután) is szeretnék beiktatni párhuzamosan. A kérdésem arra vonatkozott, hogy érdemes-e.
A rosszindulatú megjegyzéseid kérlek tartogasd annak, aki kíváncsi rá, köszönöm.
70% te nem tudom miért kötekedsz :)
Mint írtam vendéglátóst soha nem fogom használni és arról váltottam gazdasági irányba valamint írtam, hogy ezek a területek szorosan összefüggenek egymással, nem tudom miért fáj neked, hogy diploma mellé szeretnék még egy szakmát is. Sokan jogi vagy gazdasági diplomával mennek mérlegképesre vagy más okj-re ami az adott szakterülethez kell vagy hasznos, sőt a munkahelyeik íratják be őket :). Nem értem mi bajod azzal, ha én ezt a folyamatot megfordítom és előbb végzem el mint, hogy meglenne a diplomám :)
a vendéglátás sem hátrány, mert belelátsz olyan dolgokba, amibe egy mezei gazdasági szakember nem (én pl elég sok orvosi céget, háziorvost, háziápoló ev-t könyvelek, és nem kell mindenre rákérdeznem, amire laikus könyvelőnek igen).
Csináld, ahogy jónak látod és belefér az idődbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!