Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek érdemes továbbtanulnom?

Minek érdemes továbbtanulnom?

Figyelt kérdés

Érettségi előtt állok, szeretnék emelt szintű érettségit tenni történelemből, és angolból. Reál tantárgyak nem igazán mennek, és nem szeretem őket.. Matekból örülni fogok a hármas érettséginek.

Alapjában véve szeretek egyedül dolgozni, de a csapatmunkát sem vetem meg, ha normálisan vannak elosztva a feladatok, hozzáértésnek megfelelően.

Szeretem az irodai munkákat, meg Office programokkal dolgozni, pl Word, Excel, esetleg még a szoftveres dolgokkal is.

Nem lenne kizáró tényező ha kiselőadásokat, kimutatásokat, prezentációkat kellene készíteni.

Szeretek az emberekkel beszélgetni, és segíteni nekik, ha pl jogi dolgaik vannak (Házirenddel kapcsolatban voltak ilyen dolgaim)

Olyan 200 ezer, vagy ennél több bruttó jövedelem lenne jó.

Mit javasoltok?

2016. júl. 20. 11:06
1 2
 11/14 health visitor ***** válasza:
Előző vagyok, mármint szoc.peden sincs matek, azt még a társadalmi tanulmányokra értettem. De pl sokat látok mostanában pincér tanfolyamokat kifejezetten hajókon, ott elég jól lehet keresni és nem matekos, de ott word-el excel-el meg jogi dolgokkal nem igazán fogsz foglalkozni.
2016. júl. 20. 22:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen.. az a baj hogy szívesen mennék valami értelmesebb OKJ képzésre is, ha az eleget fizetne, viszont fizikailag nem vagyok toppon, így a hegesztő/asztalos/kőműves dolgok kimaradnak. Inkább az eszemmel szeretnék majd pénz keresni.
2016. júl. 20. 22:20
 13/14 health visitor ***** válasza:
Ja, hogy fiú vagy? :) Csak mert javasoltam a gyereknevelős szakokat, de akkor az ezek szerint tárgytalan. :D
2016. júl. 20. 22:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen :D
2016. júl. 20. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!