Milyen felsőoktatási szakra érdemes menni?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok érettségizni és nem tudom, hogy Nemzetközi gazdálkodás vagy Pénzügy és számvitel-re érdemesebb menni?
Melyik szakkal nagyobb az esélyem elhelyezkedni, illetve van-e lehetőség a fentiek közül bármelyikkel kijutni külföldre?
Mindenképpen a Debreceni Egyetemre szeretnék jelentkezni!
17/f
2016. júl. 18. 14:01
1/5 anonim válasza:
bármelyikkel. nyelvtudással senki nem tarthat vissza, akkor sem ha csak szakmunkás van a kezedben. a Debrecen Egyetem viszont sajnos nem az élen jár a gazdaságtudomány hazai képzésében, pénzügyet választanám egy magabiztos angol tudással mellé. A nemzetközi inkább budapesti egyetemeken.
3/5 A kérdező kommentje:
Debrecen közelében lakom, így ez lenne a legoptimálisabb, viszont én kollégiumban nem szeretnék "lakni". Nem bírnám sokáig elviselni :(
Kedves második!
Jelenleg informatikát tanulok egy debreceni szakközépiskolában, és azt kell mondanom, hogy bármi màst csak ezt ne! Nagyon megutáltam az egész ágazatot.
A gyakorlati óràk kevesek, a tanárok meg konkrétan lesz@arják az egészet...
2016. júl. 18. 14:31
4/5 anonim válasza:
A PSZ kicsit jobb, de ha beszélsz két idegennyelven (vagy az egyetemen alatt hajlandó vagy megtanulni), akkor az NG is jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!