Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológia-kémia emeltesek! Ti...

Biológia-kémia emeltesek! Ti hogyan tartjátok meg azt a tudást amit év közben az órákon szereztek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amit év elején megtanulsz, dogát írsz belőle arra év végén hogyan emlékszel? Az oké hogy nagy vonalakban tudod, de a részletek? Mi lesz érettségin?
2016. júl. 18. 00:07
 1/2 anonim válasza:

Amikor egy adott információt rengetegszer látsz, hallasz, beszélsz róla, van hogy több évig sem felejted el utána, csak azért mert annyiszor volt ismételve.

Ismételd sokszor ahelyett hogy magolnál és stabilan meg fog maradni.

2016. júl. 18. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Ismétlés a tudás anyja. Hogy ezt mennyire megtapasztaltam később azt el se tudom mondani. Nagyon. Ebben van a titok, hogy először megérted, aztán megtanulod és ismétled. Illetve az írásbelik és szóbelik előtt mindig sokat ismételtem, vagyishát amennyi időm volt rá.

De fontos hogy ne akkor próbáld bepréselni az agyadba mindent hanem folyamatosan tanulj év közben is. Nem vészes :)

2016. júl. 18. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!