Orvosi laboratóriumi és képalkotó diagnosztikai an. Irányzatról érdekelne pár dolog hogy pontosan milyen is?
1.Mennyire szükséges jól matekozni/számolni(nem megy túl jól)
2.Milyen tantárgyakból kell érettségi és azon belül emelt/sima
3.Mások azt mondják hogy nagyon unalmas és rossz ez igaz vagy emberfüggő
4.Továbbtanulva lehet-e vele doktorit szerezni
5.A pécsi egyetemen mennyire jó az oktatás
6.Mennyire fér össze a szociális élettel,bulizással (nem napi szinten persze)?
Ha valakinek lenne annyi türelme hogy válaszol ezekre a kérdésekre nagyon megköszöném:))
1. Nem nagyon, bár ez szakiránytól is függ valamennyire, de alapvetően nem kell hozzá matekzseninek lenni.
2. biosz, fizika, info, kémia, magyar közül kettő közepszinten
3. Miért lenne unalmas? határterület, ami folyamatosan fejlődik, egyre több lehetőség nyílik meg előttünk ahogy haladunk előre. Persze ez is függ a szakiránytól, némelyiknek jobb lehetőségei vannak.
4. Igen, mindegyik szakirányon lehet tovább menni, de nem mindegyik szakirányon tudsz "szakmán belül" maradni. A képalkotó szakiránynak nincs jelenleg közvetlen folytatása (legalábbis nem Magyarországon), inkább mérnöki irányba tudsz elmenni, ha folytatni akarod a tanulást, de igy is elérhető a doktori.
5. Ezt nem tudom sajna, nem hallottam róla túl sokat, régen tuti jó volt, a mai viszonyokat nem tudom
6. Valszeg összefér, nálunk simán tudtál mellette élni, heti-kétheti szinten biztos belefért a buli is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!