Minek tanuljak? (17/f)

Figyelt kérdés
Humán beállítottságú vagyok, reál tantárgyakból csak az informatikát szeretem, szeretek a gép előtt Wordözni, meg Excelezni. Érdekel a politika, a hadügy, meg a honvédelem, de fizikailag gyenge vagyok. Inkább az ülőmunkát preferálom, azaz egy iroda szerű helyiségben tevékenykedni, hozni-vinni papírokat, meg néha előadásokat tartani, és szeretnék nettó 150-200 ezret keresni.

2016. júl. 17. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Pszichológus? Ott aztán sok statisztika van, egész nap Excel-ezhetsz és SPSS-ezhetsz és előadásokat is tarthatsz :) Nem mindenki lesz terapeuta. Menne neked a kutatás simán.
2016. júl. 17. 14:32
 2/9 A kérdező kommentje:
Az is érdekel, de sokak szerint büfészak, meg válogathatok hogy Burger King, Meki, vagy KFC..
2016. júl. 17. 14:33
 3/9 anonim válasza:
68%
Jaj hagyd ezt a büfészakot tényleg. Viszont ha humán szakra mész akkor hozd ki belőle a maximumot, tehát akár doktorálhatsz is pl politológiából és tudsz kutatni, előadásokat tartani. Lehetnél egyetemi tanár is. Konkrét szakot nem tudok mondani, (talán politológia, esetleg töri szak). De ha annyira érdekel a pszichológia akkor menj oda.
2016. júl. 17. 14:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A "sokak" engem sosem érdekeltek. Ha téged igen, akkor nagy a baj.
2016. júl. 17. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Esetleg szociológia, aztán survey statisztika. Ilyen közvéleménykutatós dolog, sok stat, és keresni is lehet vele.
2016. júl. 17. 15:15
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
Gépészet
2016. júl. 18. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem hirtelen az egyik közelünkben lévő állás jutott eszembe. Eladót keresnek s kiderült, hogy ez inkább üzletvezetői állás is >< . Egy ajándékbolt s különböző dolgokat kell szerkeszteni mellette megrendelésre amiket kinyomtatnak pl: Bor-cimkék, névjegykártya, pólókra/bögrékre nyomtatás, s minden áru megrendelést neked kell rendezni stb.

Szeretek rendezkedni, rendszerezni dolgokat térben s papíron is, ez mellett alkotó vagyok (művésznek nem mondom magam amíg elnem érem célom). Ajándékboltot akarok nyitani saját termékekkel. Kirakat berendezésre vannak külön ötleteim/kedvezmények/időnként vásárlóktól véleményt egy dobozba></ nyílt nap "mi hogyan készül"...stb

Mindenről részletes leírás/táblázat is van >< remélem összejön

Meg azon se kell aggódni, ha nem tudsz válasz "mi a célod/mit érdemes csinálnom" kérdésre. Velem mindig ordított apám mi az hogy nem tudom... 22 évesen jöttem rá erre az ötletemre. @o@" (rengetegen felnőttként se tudják mi az amit szívesen is csinálnának s meg lehet belőle élni... Sok embert megkérdeztem, senki nem adott értelmes választ. Mindig csak a "sok pénzt akarok"-ra lyukadtak ki, ami elég szomorú. De tőlem elvárták, hogy tudjam 15-6évesen xD)

2016. júl. 19. 05:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és egy szakmával külföldön sokkal jobb kereseted lenne, mint magyarba. (bár sokan ott ragadnak, mert húzza őket valami vissza... Sose fogom megérteni)
2016. júl. 19. 05:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Mérnökifó rulez
2016. júl. 28. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!