Minek tanuljak? (17/f)
Nekem hirtelen az egyik közelünkben lévő állás jutott eszembe. Eladót keresnek s kiderült, hogy ez inkább üzletvezetői állás is >< . Egy ajándékbolt s különböző dolgokat kell szerkeszteni mellette megrendelésre amiket kinyomtatnak pl: Bor-cimkék, névjegykártya, pólókra/bögrékre nyomtatás, s minden áru megrendelést neked kell rendezni stb.
Szeretek rendezkedni, rendszerezni dolgokat térben s papíron is, ez mellett alkotó vagyok (művésznek nem mondom magam amíg elnem érem célom). Ajándékboltot akarok nyitani saját termékekkel. Kirakat berendezésre vannak külön ötleteim/kedvezmények/időnként vásárlóktól véleményt egy dobozba></ nyílt nap "mi hogyan készül"...stb
Mindenről részletes leírás/táblázat is van >< remélem összejön
Meg azon se kell aggódni, ha nem tudsz válasz "mi a célod/mit érdemes csinálnom" kérdésre. Velem mindig ordított apám mi az hogy nem tudom... 22 évesen jöttem rá erre az ötletemre. @o@" (rengetegen felnőttként se tudják mi az amit szívesen is csinálnának s meg lehet belőle élni... Sok embert megkérdeztem, senki nem adott értelmes választ. Mindig csak a "sok pénzt akarok"-ra lyukadtak ki, ami elég szomorú. De tőlem elvárták, hogy tudjam 15-6évesen xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!