Gáz lenne ezt csinálni? .

Figyelt kérdés
Gimis vagyok, 11. osztályos leszek. Alapjában a humán tantárgyakból vagyok erős, azon belül is a történelem-földrajz-magyar. Viszont olvasva, nem igazán van olyan szak, amivel a minimálbérnél picivel többet keresnék.. Gáz lenne egy emelt töri érettségi után valamilyen OKJ képzésre?.. Vagy milyen szakkal lehet elhelyezkedni humán területen viszonylag hamar, aránylag jó fizetéssel? (Nem +300 ezer forint, de nem is 90-100 ezer

2016. júl. 13. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a jogban igenis van lehetőség! Ha érdekel a töri és jó vagy belőle, ez egy jó lehetőség. A gazdasági szakok között is találhatsz olyat, ahol kevesebb a matek, vagy el tudsz menni esetleg tanárnak is.
2016. júl. 13. 14:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Azt pedig nem értem, hogy az OKJ-s képzést miért nézik le sokan ennyire nagyon. Oké, hogy nem egyenrangú az egyetemmel, de mégiscsak egy képzés, egy tanfolyam, ami papírt ad. Bár való igaz, hogy ezek között is lehet találni könnyebben, jobban használhatót, meg egy kicsit 'alibisebbet' is.
2016. júl. 13. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!