ELTE - BTK romanisztika olasz szakirányról vélemény?
Az olaszt jelöltem elsönek és szeretnèk vèlemènyeket kapni , màr kaptam hideget meleget. nem tekintem büfèszaknak cèltudatosan utànna el akarom vègezni mesterkèptèsen a fordìtò ès tolmàcsot, utànna van lehetösègem kimenni olaszba rokonokhoz.
Ès mit gondoltok a 362 pont elèg lesz? mèg nem kaptam kèzhez a felsöfokùmat angolból ami ugye +40 lenne ès kètlem hogy holnapig megkapom postàn szòval esèlytelen hogy feltöltsem.
igen tudom hogy mesterkèpzès csak Pàzmànyon van de most az alapszakra gondoltam.
Kedves elsö nem èrtem mi alapjàn gondolod ezt de rendben van hiszek neked ! 😊 ahogy èrzed
7.köszönöm! :) Nekem Pest távolság szempontjából előnyösebb.
Kedves utolsó! Nem szeretnék ebből vitát indítani, hallottam már jót-rosszat, hogy az ELTE tulságosan tudományos irányba viszi a romanisztikát, a "vidéki" egyetemeken más a tanulási tematika, lehet ebből Szeged előnyösebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!