Segítség! Elbizonytalanodtam, februárban jelentkeztem egyetemre. Elsőként jelöltem a tanítót, másodikként az óvodapedagógust. Arra vagyok kíváncsi, ha elkezdem a tanítói szakot, átmehetek félévkor az óvónői szakra?
Figyelt kérdés
Ha át is megyek, elvesztem a félévemet, amit tanítóként jártam egyetemre?2016. júl. 6. 16:50
2/4 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, átmehetsz-e, de miért mennél át? Fél év alatt még semmi nem derül ki a szakból, szóval nem ott fog elmenni a kedved tőle.
4/4 anonim válasza:
Nem lehet járkálni a szakok között. Még 12 éjfélig tudsz változtatni a sorrenden szigorúan csak egyszer.
(most végeztem amúgy óvón)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!