Szerintetek mi lehetnék?

Figyelt kérdés

Jelenleg 10. osztályos vagyok egy hatosztályos gimnáziumban, tehát jövőre leszek 11.-es. A fakultációkat már ki kellett választani, én az angolt és a magyart választottam. A magyart nagyon szeretem, jók a jegyeim belőle, angolból pedig bár közepes vagyok, ennek ellenére szeretem és javítani szeretnék belőle, valamint a jövőben nyelvvizsgát tenni. Éppen ezért választottam , hogy emelt szinten tanuljam, mert, ha nem csinálok belőle emelt szintű érettségit, akkor is csak nyertem vele. Angol mellett francia nyelvet tanulok, amiből majd 12.-ben választottként szeretnék érettségizni is. Ezek mellett szeretem a történelmet (először abból szerettem volna emeltezni, de úgy gondolom, hogy az angollal többre megyek), amiből szintén ötös is vagyok. Tehát teljes mértékben humán beállítottságú ember vagyok. A kérdésem pedig az lenne, hogy ezek fényében milyen egyetemi/főiskolai szakot javasoltok, milyen munkát?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2016. júl. 5. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:

hát ezt nehéz megmondani :) addig még sok minden változik a felvételi eljárásban

itt van az összes lehetséges szak, amik léteznek: innen szemezgess

[link]

2016. júl. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!