Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha nem vettek fel egyetemre,...

Ha nem vettek fel egyetemre, akkor szeptemberbe mehetek önköltségesre?

Figyelt kérdés
ha nem írtam be azt az egyetemet,de már jelentkezni szeretnék,akkor mondjuk augusztusba felkereshetem őket,h önköltségesre szeretnék járni? vagy van ennek is ilyen módja? vagy hogy van ez?

2016. júl. 5. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, az önköltségesre is ugyanúgy kell jelentkezni, mint az államira. Pótfelvételin jelentkezhetsz majd még a betöltetlen helyekre.
2016. júl. 5. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

így van a pótfelvételi által tudsz jelentkezni önköltségesre :)

az majd a pontok kiherdetése után pár héttel indul el.

2016. júl. 5. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:
A felvi-n még most fel tudod venni a már megjelölt államilag finanszírozott szakok önköltséges megfelelőjét is. Ez fordítva is igaz: ha csak önköltségeset jelöltél meg, de az adott szakból van államilag támogatott is, akkor lehet módosítani. De minél hamarabb kellene, mert már július 5 van, a módosítás határideje pedig - ha jól emlékszem, ebben az egyben nem vagyok biztos - július 12.
2016. júl. 5. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Hupsz, csak most nézem, hogy nem írtad be az egyetemet. Akkor mindent csak úgy, ahogy az előttem lévő kettő írta :)
2016. júl. 5. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!