Mire elég ennyi pont?
Figyelt kérdés
308 ponttal hova kerülhetek be? Van nyelvvizsgám meg emelt érettségim.2016. júl. 5. 12:07
1/15 anonim válasza:
Jaj, nehogy leírd, miből érettségiztél...
Ha esetleg nem jöttél volna rá, ami az egyik szakon 308 pont, az lehet, hogy a másikon 280 sincs, de az is lehet, hogy 320.
2/15 A kérdező kommentje:
Jó akkor hova elég melyik szakra?
2016. júl. 5. 12:16
3/15 A kérdező kommentje:
felvin számoltam ki hogy ennyi a pontom
2016. júl. 5. 12:16
4/15 anonim válasza:
De most komolyan nem érted, hogy kizárt, hogy minden szakra ugyanennyi legyen a pontod? Egyik szakon matekot és idegen nyelvet néznek, máshogy magyar és történelmet stb.
5/15 anonim válasza:
És azt írod, van egy emelted. Ha megvan 45%, kapsz 50 többletpontot, de csak olyan szakra, ahová beszámítják azt a tárgyat.
6/15 A kérdező kommentje:
megvan és történelemből meg angol középfok
2016. júl. 5. 12:21
8/15 A kérdező kommentje:
Hát érdekel média gazdaság meg jog esetleg közigazgatás mondjuk oda kevés a pontom hát ezek
2016. júl. 5. 12:28
9/15 anonim válasza:
Már téken le kellett adni a jelentkezést. Vagyis most már semmire se jelentkezhetsz
10/15 A kérdező kommentje:
azt tudom majd jövőre gondoltam jelentkezni
2016. júl. 5. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!