Van esélyem rá, hogy 420 ponttal valamelyik orvosira bekerülök?
Figyelt kérdés
SOTE-t eleve nem jelöltem, a másik háromra gondolok.2016. jún. 25. 21:35
11/17 anonim válasza:
Pécs is marha jó, tavaly 403 volt a ponthatár.
Nekem 404 pontom lett..;)
És nem érzem, hogy nem lenne itt helyem..
Miután bekerültél, senki, soha nem fogja megkérdezni hány ponttal jutottál be...mert itt már nem is az lesz a fontos!:-)
12/17 A kérdező kommentje:
Ohh én bármelyik orvosinak örülnék
2016. jún. 26. 16:53
13/17 anonim válasza:
#6-os vagyok, szerintem se írd le magad. A pontszám semmit nem jelent.. Ha bejutsz, akárhány ponttal is, de ott a helyed. Mindenki tiszta lappal indul, a szorgalom rengeteg mindenre képes. Nekem például a magyar-töri érettségijeim húzzák fel a pontjaimat ennyire, biztos sok "jobban odavaló" kevesebb pontos van, mint én, de nem érdekel, akkor majd én többet tanulok, mert ezt akarom! Ne add fel Te sem!! :)
14/17 A kérdező kommentje:
Nem adom fel csak na...elszomorítanak/elbizonytalanítanak az olvasottak.
Majd egy hónap múlva úgy is kiderül, hogy mi lesz...
2016. jún. 26. 18:46
15/17 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy van a sorrended?Neaggódj,simán meglesz,420 az rengeteg pont."ilyen pontszámmal nincs helyem ott..." ehhez annyit fűznék hozzá,hogy a felvételi pontod itt már konkrétan semmit nemszámít.Van aki 8 millió ezer ponttal jött,és szenved,csúszik,van akit éppenhogy alig vettek fel,és szárnyal.
16/17 A kérdező kommentje:
1, Debrecen
2, Szeged
3, Pécs
Legjobb lenne Debrecen, mert a másik kettő nagyon messze van a lakóhelyemtől, de persze nekem igazából mindegy melyik orvosi, csak valamelyik jöjjön össze.
2016. jún. 30. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!