Milyen nehéz bekerülni egy zeneművészeti szakközépiskolába?
Figyelt kérdés
Most voltam 8-as, de idén nem jelentkeztem, viszont nagyon szeretnék oda járni, és egyébként végső soron zenetanár lenni, és ezért bevállalnám az évveszteséget is. Nem vagyok olyan jó zongorista, mert sokáig nem érdekelt, és nem gyakoroltam. Ennek ellenére van érzékem a zenéhez, és most szorgalmas is vagyok. A tanárom szeretne jövőre nevezni megyei zongoraversenyre, tehát lát bennem esélyt. Körülbelül milyen műveket kéne tudnom, hogy be tudjak kerülni?2016. jún. 24. 20:18
1/3 anonim válasza:
Érdemes lenne megnézned a kiválasztott zeneművészeti szakközép honlapját, általában oda ki szokták írni a felvételi követelményeket.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, megnéztem... Például nem tudom mi számít virtuóz etüdnek :D gondolom nem La Campanellat várnak el... Meg így nem tudtam megállapítani, hogy milyen szintű tudást igényel
2016. jún. 26. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!