Milyen okj-s tanfolyamot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szóval pszichológiát akartam volna tanulni egyetemen. De 435-re emelték fel a minimumponthatárt és nem valószínű, hogy 13 pontot csökkenni fog. A B tervem anglisztika volt, de úgy hallom, nem igazán lehet elhelyezkedni vele. A C tervem pedig pénzügy és számvitel vagy gazdasági és menedzsment lett volna önköltségesen, de nem akarok diákhitelt felvenni. Szóval most elkezdtem gondolkodni, azon, hogy inkább okj-ra mennék. A egyik része az lenne a kérdésembek, hogy szerintetek jól döntök-e így? Tudom, hogy nekem kell döntenem, de nem ismerem ezt a rendszert, mert eddig még fel sem merült bennem, hogy szükségem lesz rá. Másrészt pedig kíváncsi vagyok arra, hogy milyen tanfolyam lenne az, amivel irodai munkát tudnék végezni. Van egy középfokú angol nyelvvizsgám, német középszintű érettségim és úgy tűnik fél éven belül jogosítványom is lesz. Emellé szeretnék valami hasznosat. Olyat, ami egy, legfeljebb két év hosszú. A válaszokat előre is köszönöm, minden tanács jól jön.

2016. jún. 20. 21:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Valószínűleg úgysem az lesz, mint amit elterveztem. De mindegy is csak meg tudjak élni úgy, hogy nem kell napi 12 órát dolgoznom egy gyárban.
2016. jún. 22. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!