Milyen szakok vannak amelyek nagyon összeforrnak?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha elvégez valaki egy alapszakot,és utána elkezd egy másik alapszakot, akkor egy csomó tantárgyát beszámítják az előzőből, és így lényegesen megrövidül a képzése. ( hallottam olyat, hogy matek-fizika szakos tanár és olyan sok kreditet beszámoltak hogy hogy valami 2-3 félév alatt elvégezte a / ha jól emlékszem gépész/mérnöki képzést.2016. jún. 18. 17:45
1/3 anonim válasza:
igazságügyi igazgatási (3 éves)
a jog 3 év alatt elvégezhető (nehezített mintatanterv alapján 35-42 közötti kreditekkel)
Így 6 év alatt 2 diploma is szerezhető, (az mellékes, hogy ilyenkor az igazságügyi diploma értéke csökken, a jog értékesebb, révén, hogy 5 éves képzés, nem pedig 3)
Gazdasági diplomáknál is biztosan van rövidítés, az első 2 félév tárgyai szinte azonosak a legtöbb helyen.
Nekem az igazságügyi igazgatásiról és a jogászról szak viszonyáról van kapcsolatom. (Pázmány)
3/3 anonim válasza:
Kettes vagyok,
nálunk a két szak között ezek az azonos tárgyak:
anal 1,2;
dimat 1,2;
numanal;
valszám;
közgazdaságtan alapjai;
vezetészszervezés;
jog alap;
irányítástechnika;
fizika 1;
mesterséges inteligencia;
programozás alapjai;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!