Egyetemi jelentkezés, OKJ pluszpont?
Figyelt kérdés
Amikor jelentkeztem, akkor nem engedte hozzáadni plusz pontként az OKJ-t amit végeztem, mert még nem volt meg róla a dokumentum.
Már megvan a bizonyítvány, de hiába megyek a jelentkezések és pontszámokhoz, nem engedi plusz pontként berakni oda. Csak új dokumentumhoz tudom feltölteni.
Elég ha új dokumentumhoz feltöltöm a bizonyítványt, és Ők automatikusan hozzáadják a pontjaimhoz?
2016. jún. 16. 19:12
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, már hirtelen megijedtem, hogy elrontottam valamit. Akkor is érdeklődtem, hogy miért nem engedi bejelölni, azt mondták, hogy később kell pótolni, csak most meg nem láttam, hogy hol kell bejelölni, csak dokumentumot enged feltölteni.
2016. jún. 16. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!