Még egy évem van az érettségiig, végig tanuljam a nyarat?
Tanárként mondom, nyáron pihenj!
Ha mégis tanulni szeretnél akkor persze lehet. Napi 1 óra tanulással még nem fogod elhanyagolni a baráti körödet.
Pl: heti 3 szor tanulsz nyelvet, a többiben meg ami éppen nem megy. A nyelvtanulást megindokolhatod a barátaidnak. A játék angol nyelvű és meg akarod érteni. Így nem lesz ciki.
Nálam.is hasonló a helyzet. De engem nem tudnak lebeszélni róla. Fontosabb az emelteken elért százalékom, mint az olyanok, akiket már úgyse fogok látni 12. után.
Miből fogsz emeltezni?
bátor kijelentések :) én nem tanultam nyáron, mindig terveztem, de sose volt rá energiám.
nem kell "feláldoznod" a nyarat ha pár órát rászánsz, nem 0-24 a könyvek fölött görnyedned, hanem kicsit ismételsz, kicsit mást csinálsz, rengeteg időd van nyáron, sok játékra lesz az ismétlés mellett időd
Ne görcsöljetek rá. Most érettségizem és semmi extra. Mindenki akkora feneket kerít neki, hogy ez szörnyű. Érettségi előtt egy hónappal kezdtem el tanulni, de kb. napi 1 órát. Mindenből 5ös lettem. Nem kell ráparázni. Kettőből emelteztem, a törim 77, az angolom 80 lett, és hozzá kell tenni, hogy nem vagyok egy zseni.
Ne pazarold el a nyarad, bánni fogod, ha mégis.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!