Szerintetek idén mennyi lesz a ponthatár a Corvinus Gazdinfóra?
Figyelt kérdés
Vagyis van a ponthatár ami tavaly 400 volt,és van az amitől felveszik az embereket a túljelentkezések miatt ami 428 pont volt elvileg tavaly,ezt nyíltnapon mondták. Nem tudjátok hogy hol lehet azt megtalálni hogy az elmúlt években hány ponttól vettek fel embereket,nem csak tavaly hanem az elmúlt néhány évben?És szerintetek mennyi lesz idén az amitől felvesznek majd embereket?Mert most nagyon úgy néz ki hogy kb 430 pontom lesz és nem tudom hogy számoljak,mert ha felvennének albit is kéne keresnem,meg csomo mindent.#egyetem #érettségi #matematika #felvételi #gazdaságinformatika #Corvinus #informatika #ponthatár #felvi.hu
2016. jún. 10. 22:05
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Tarkaréti kollégiumba is jöhetsz, ide jön az összes elsős corvinusos.
(én is itt lakok, és nem olyan rossz mint gondolod)
20L
4/6 anonim válasza:
wat. Ez nem így van. A ponthatár az a ponthatár,nincs semmi secret plusz feltétel, ha 400 fölött értél el tavaly és első helyen a gazdinfót jelölted be, akkor felvettek.
Szerintem a 428 pont a koliba való bejutáshoz kellett.
5/6 A kérdező kommentje:
És mi van ha 400 pont felett végzett mondjuk az orszagban 400ember de csak 200a férőhely.Akkor felemelik nem?Atlz alapponthatarhoz (ami 400) adnak hozzá pluszba ,én úgy tudom
2016. jún. 16. 10:43
6/6 anonim válasza:
Te, komolyan úgy akarsz egyetemre menni, hogy még ezt sem éred fel ésszel, hogy hogy húzzák meg a ponthatárt?
Bolondgomba szedő Bsc, férőhely 3 fő.
Jelentkezők, pontszám szerint sorrendbe rendezve:
Józsi 472 pont
Béla 432 pont
Julcsi 411 pont
Karcsi 345 pont
Kati 322 pont
Az első hármat veszik fel. Hány pontja van a harmadiknak? 411. Ennyi a felvételi ponthatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!