Felsőoktatási szakképzés menyire színvonalas?
Figyelt kérdés
Bejuthatnék alapképzésre is de nem tudom hgy érdekel e az a szak.(gazdaság és menedzsment)2016. jún. 8. 13:02
1/3 anonim válasza:
Nem a színvonallal van a baj, hanem a képzés ötlete eleve halott. Semmi értelme, leadják az alapszak "lebutított" változatát, elhelyezkedni pedig nehezebb is vele, mert elég ha jelentkezik ugyanoda egy bsc végzettségű és őt választják.
Az én rálátásom szerint az ember vagy végezzen el egy alapszakot legalább, vagy "rendes" szakmát tanuljon (bár nyilván az nem gazdmen), de az fsz felejtő.
Ez persze csak az én véleményem
2/3 anonim válasza:
iskola és szakfüggő
igenis van ami abszolút piacképes és előbb is kerülsz a munkaerőpiacra mint ha Bsc-t csinálsz..
3/3 anonim válasza:
Én is oda szeretnék menni, bár én nem erre a szakra. Nekem sokan azt mondták, hogy megéri. Erre is ugyanolyan vizsgak vannak, ugyanakkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!