(Emelt) szóbeli alatt kiengednek wc-re?
Figyelt kérdés
Most ez biztos hülye kérdés és most páran biztos azt hiszitek, hogy puskázás áll a háttérben, de (sajnos/nem sajnos) közel sem. Csupán beteg vagyok, ezért az elmúlt napjaimat orvosok társaságában töltöttem és végül kiderült, hogy folyadékhiányom van. Ezért igyekszek sokat inni, hogy elkerüljem a műtétet és amilyen szerencsém van a bent töltött min. 30 perc alatt biztos ki kéne látogatnom majd :/ + ideges típus vagyok. Szerintetek kiengednek?2016. jún. 2. 17:19
1/5 anonim válasza:
Nem. Nyilvánvalóan nem! Tegyél be pelenkát, aznap ne igyál sokat, nem egy fél napon múlik a kiszáradás. És nem 30 perc, hanem minimum 30+20, de lehet, hogy 60+20.
(A magam részéről hitetetlennek találom ezt a történetet a folyadékhiány, a vizsga napján kötelező vízivás meg a műtét kapcsolatáról...)
2/5 anonim válasza:
En szimplan olyan vagyok, hogy ha izgulok, elkezdek fazni, ennek kovetkezteben meg pisilnem kell. Ezert alapbol 2kortyot iszok csak elotte, es mielott behivnak, elrohanok a mosdora. +Blezerben ulok be, nehogy fazzak.
Ne igyal elotte, majd iszol egy litert utana, ha vegeztel
3/5 AlinaHella válasza:
Egy oldalon azt olvastam, hogy rövid tanakodás után valószínűleg kiengednek, de elkísér egy tanár. Alapvetően nem hiszem, hogy sok esetben merül fel a dolog, de ha már ott a probléma, akkor nyilván nem hagyják, hogy ott pisilj be.
4/5 anonim válasza:
Emelt szinten nem lehet a farzsebből előkapni egy tanárt, aki kikísér, maximum a bizottság egyik tagja lehet az, abban az esetben viszont fel kell függeszteni a vizsgát, jegyzőkönyvezni, nem hiszem, hogy bárkinek is ez hiányzik.
5/5 anonim válasza:
Sajnos tényleg nem engednek ki, max extrém esetben, mert nem tudják, hogy miért akarsz kimenni..a vizsgáztatók meg nem tudnak folyamatosan diákokat kísérgetni a mosdóba, szóval ez logikus. Am velem is elő szokott fordulni, hogyha izgulok, akkor csak úgy rámjön a dolog, plusz nagyon gyors az anyagcserém:S Úgyhogy én se fogok sokat inni előtte, mert nem szeretném, hogy miattam boruljon a vizsga menete:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!