Jogra menjek vagy igazságügyi igazgatási szakra? ( több lent)
Figyelt kérdés
Most érettségizek a szóbelijeim még visszavannak. A jogra csisszesen lennének meg a pontjaimés egyre jobban azon gondolkozok hogy nem odamegyek hanem igazságügyire mert elég stresszes vagyok főleg a szóbeli vizsgákon és tartok tőle.( mindkettőnél fizetősről van szó) Megéri ha valaki igazságügyről megy át jogra? Mert ugye így is lehet. Kérlek olyanok válaszoljanak akik esetleg ezt tanuljak vagy hasznos információjuk van erről. Köszönöm.2016. jún. 2. 08:35
1/6 anonim válasza:
Én igazságügyre megyek idén :)
Melyikre mész? Vagyis melyik egyetem?
2/6 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy ezt irom de az igazsagugyi egy kalap sz*r,noverem elvegezte es nem tudott benne elhelyezkedni,ha mar fizetosre mesz olyat fizess aminek van ertelme! De ez a te dontesed legyen
3/6 A kérdező kommentje:
Nem haragszom.azért kérdeztem hogy megtudjam megéri e.
2016. jún. 5. 10:25
4/6 A kérdező kommentje:
Pázmány. Jog is meg az igazságügyi is.
2016. jún. 5. 10:27
5/6 anonim válasza:
A jog mindenképen jobban megéri, de nagyságrendekkl nehezebb is, szóval csak akkor vágj bele, ha biztos vagy benne, hogy el tudod végezni!
6/6 anonim válasza:
Én a Pázmány igazságügyi igazgatásiját jelöltem be első helyre. Sok sikert nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!