Melyik gimnáziumba érdemes átmennem Szegeden?
Nézd meg interneten az iskolákat melyik tetszik jobban: Radnóti, Ságvári, Kőrösy, Deák, Tömörkény, Déri, Gábor Dénes, Krúdy(szakközép), Piarista, Vasvári...
Szerintem a Radnóti és a Ságvári a legkeményebb. A Déri és a Gábor Dénes inkább informatikás.
Szia! Én kiszeretném javítani az első kommentelót mert nagy baromságot mondott. Piàros vagyok 1 vagy màsfél honaponta kell menni misére vasárnaponként és azis csak 30-40 perces hamar eltelik, általában 2-3 szakot indítanak
1. Sport tagozat (ide jàrok)
2. Általános tagozat
(3. Angol nyelv tagozat)
Imádom az iskolát és ha ide jössz nem muszáj vallàsosnak lenned nagyon jók viccesek a tanárok nagyon sok mindent kaptam màr a sulitol boldog vagyok sokszor úgy lépek be a suliba mintha a testvéreim találkozók itt nincs olyan h valakinek nincs barátja vagy kiközösítés itt ez nem létezik! Ja és a szünetek kicsivel hosszabbak más középsuliknàl. Meg sokszor vannak megemlékezések általában 2 napos h nincs tanítás nem kell tanulni előadások vannak, önvédelmi bemutatok, versenyek mint pl ma még tegnap nagyon jó volt még a suli megszervezte h talàlkozhassunk pàr magyar olimpikonnal (2016-os olimpia versenyzők) ha kérdésed van írj nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!