Ha mérlegképes könyvelő vagyok, hogyan szerezhetem meg a diplomát?
Sziasztok!
Jelenleg pénzügyi-számviteli ügyintéző vagyok. Ezután meglesz a mérlegképes könyvelői vizsgám is, de csak OKJ-s képzés keretében.
Ezután szeretném, ha diplomám is lenne ilyen területen. Ha már mérlegképes könyvelő vagyok, utána hogy zajlana a diploma megszerzése? Nekem is annyi idő lenne megszerezni, mint aki teljesen az alapoktól kezdi?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ha az OKJ-t nem FOSZK keretében végezted, akkor semmit nem fognak belőle elfogadni az alapszakon.
Azt azért érdemes tudnod, hogy egész más a területe a mérlegképes könyvelőnek, mint a p-sz szakos közgazdásznak. Nálunk PSZ-en nem egy mérlegképes könyvelő van, aki nem jut egyről a kettőre már a számviteli alapok tárgyból sem...
Ha célod a továbbtanulás, akkor a mérlegképes HELYETT kezdd el a közgazdászképzést, az a két év csak "időpocsékolás" lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!