Hová jelentkeztetek egyetem (ek) re? És milyen szak (ok) ra? (2016)
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, eddigi eredményeiteket nézve felvesznek oda, ahova menni szeretnétek?2016. máj. 31. 13:07
1/10 anonim válasza:
Károli pszicho levelezőt jelöltem, mást nem, mert ide szeretnék járni. A tavalyi ponthatár felett leszek 2-5 ponttal (szóbelitől függ). Még nem adtam fel a reményt. Te?
2/10 anonim válasza:
Debreceni egyetem földtajz szak és 100 ponttal fölötte vagyok. Te hova szeretnél menni?
3/10 A kérdező kommentje:
Corvinuson a gazdálkodási és menedzsmentet jelöltem, önköltséges tavalyi ponthatárát elérem kb, de ugye így elég necces.
2016. máj. 31. 13:42
4/10 anonim válasza:
ME-GÉIK
mérnökinformatikus ANA
mérnökinformatikus ANK
programtervező ANA
programtervező ANK
gazdaságinformatikus ANA
környezetmérnök ANA
5/10 anonim válasza:
KF-GAMF, SZTE-MK gépészmérnök szak. Eddig 270-290 volt a ponthatár, nekem 362 pontom van. Idén javítóztam matekból, így biztos ennyi pontom van, szerintem felvesznek.
6/10 anonim válasza:
DE-BTK pszichológia,DE-NK gyógytornász,és remélem,hogy az utóbbira felvesznek,mert az első az felejtős:c
7/10 anonim válasza:
KRE-ÁJK jogi felsooktatasi kepzes tehat nem veszes bekerulni,nyilvan nem er annyit mint egy alapkepzes de jovore teszek emeltet toribol es utana johet a jogasz kepzes,igy ezt legalabb beszamitjak,bar 460 pont nem keves
8/10 anonim válasza:
Elte, szocmunka, több mint 100 ponttal többem van mint a tavalyi ponthatár, szóval nem aggódom :) Sok sikert mindenkinek ^^
9/10 anonim válasza:
Pázmány pszichológia
440 pontom van. Úgy gondolom ennyivel már bejutok
10/10 anonim válasza:
debreceni egyetem- infó kar
gazdinfó
380 pontom van gondolom bejutok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!