Ha 75 pontból 26-ot értem el emelt szintű írásbelin, akkor engednek szóbelizni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 08:58
11/22 anonim válasza:
Ha megnézed az előző éveket, akkor láthatod, hogy ez nehezebb volt. De persze kinek mi a nehezebb/könnyebb.
12/22 anonim válasza:
Nem igaz, hogy külön-külön kéne a feladatsor két részéből elérni a 12%-ot. Ezek a feladatsor részei, és nem vizsgarészek. Egyben kell elérni. Csak az élő idegen nyelveknél van ilyen emelt szinten. A vizsgaleírás egyértelmű választ ad az ilyen kérdésekre.
13/22 anonim válasza:
De azért érdekes, hogy #10 ezt pont az én válaszomra hivatkozva állítja, ami egészen másról szól. :-) (Előző)
14/22 A kérdező kommentje:
végül engedtek szóbelizni,tegnap túl is estem rajta,szerencsére jó tételt húztam,így talán még van esélyem a 45%-ra.
Nekem nehéznek bizonyult az írásbeli,mert olyan témák voltak benne,amik nem igazán állnak hozzám közel,de kinek mi:)
2016. jún. 3. 17:14
15/22 anonim válasza:
Mennyire volt nehéz a szóbeli? Sokat kell rá készülni?
16/22 A kérdező kommentje:
nagyon sokat kell készülni,hogy tudj mindent,viszont szerencsém volt,mert nagyon jók voltak a források mindkét résznél.
2016. jún. 3. 19:06
17/22 anonim válasza:
Miket húztál?:)
Nagyon szigorúak voltak? Csak a források alapján, ha kevés a háttértudás akkor ezek szerint össze lehet hozni egy jobb feleletet?
18/22 A kérdező kommentje:
simán össze lehet,ha jó a forrás. A nukleáris és egyszülős családról kellett beszélnem, a B tételnél a gazdasági recesszióról.
2016. jún. 3. 19:22
19/22 A kérdező kommentje:
aranyosak voltak,nem volt semmi szigor
2016. jún. 3. 19:22
20/22 anonim válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdéseimre! Kicsit nyugodtabb vagyok így, hogy tudom, hogy a források azért elég sokat segítenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!