Szeretnék olyan területen dolgozni mint pl: Digi tv-bekötés. Milyen szakmát kell ahoz elvégezni hogy én pl a diginél modemet beszerelő legyek, vagy hogy is mondják ezt?
A szüleim dolgoztak ilyen területen.
Anyukám a UPC-nél, apukám a Diginél. A fizetés érdekes kérdés... volt, hogy 4-500 ezret is megkerestek, volt hogy gyakorlatilag 0 volt a munka és a pénz is.
Ugye teljesítménybe megy, ha sok a munka, akkor sokat is kell dolgozni, emlékszem volt, hogy éjfélkor értek haza és hajnal 4-kor indultak.
De függ az is, hogy merre laksz, mi egy kb 10 ezres kisvárosban éltünk és sokat kellett autózniuk is, mert össze-vissza volt a munka.
Szerintem most nehezebb bekerülni + voltak leépítések is.
Nekem pl a szüleim nem kerültek volna be, ha nincs ismeretségük.
De annyit azért tudni kell, hogy nem minden olyan szuper, vannak nagyon bunkó ügyfelek, koszos telepek, ahová ugyanúgy be kell kötni...
Meg pl sokat fognak hívogatni, ezért a saját számod inkább ne add meg.
+Előfordul, hogy az ügyfél "házhoz jön", hogy elromlott/be kell neki szerelni és olyankor némelyiket elég nehéz lerázni.
Ment mindenkinek a zöld.
Áá nem tudom mit kellene tanulnom hogy később meg is tudjak élni belőle :/
21 éves vagyok , az infromatika az ami közel áll hozzám de mindenütt azt láto m hogy nincs munka és alig keres valamit :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!