Aki szereti a történelmet, de nem akar tanár lenni az mely szakon tanuljon tovább?
Ha nem akar tanár és diplomás munkanélküli lenni,akkor melyik szakon tanuljon tovább?
Kizárólag töri az abszolút büfészak belépő?
Én történelem, nyelvek és irodalomból vagyok jó. Isten hozott, haver. Van fogalmad arról, hogy egy jó kőműves mennyit keres? Ha segédmunkás vagy, többé-kevésbé még edzőterem bérlet se kell, illetve elhízni sem fogsz (az most más kérdés, hogy a munka vagy a fizetésed mennyisége miatt).
Egyébként az utóbbi kérdés csak félig ironikus. :D
Jogon voltam, a törihez nem sok köze van, max annyi, hogy az első félévben jobban fogod élvezni a minimálisan történelemhez / jogtörténethez kapcsolódó órákat.
Persze én lusta vagyok/voltam tanulni, ami egyrészt az eredménye annak, hogy idő közben rájöttem hogy marhára nem tudok egyetérteni a jogász élettel járó erkölcsökkel, másrészt nem akarok olyan dolgok védésében részt venni, amivel semmilyen szinten a legkisebb mértékben sem értek egyet.
Persze szerencsére másoknak nincs problémája a gerincével, vagy tényleg egyetértenek, lényegtelen.
Ami lényeges, hogy én a helyedben nyelveket tanulnék. :D Persze nem mennék el Magyarországról, mert azzal megint csak nem értek egyet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!