A Pécsi Tudományegyetemen lehet választani ilyen plusz nyelvi órákat a megadott szak órái mellett?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha pl. a kommunikációra járok a bölcsészetin, akkor fel tudok venni nyelvet plusz órákra? Mondjuk oroszt, vagy franciát, japánt, akármilyet.2010. ápr. 10. 00:29
1/4 anonim válasza:
Idegen nyelv
Nyelvtanulási lehetőség: angol, német
Átlagos díja félévente: 0-tól 20000-ig Ft
Felvin ez van, majd valami bennfentes rácáfol ha nem így van.
2/4 anonim válasza:
Rosszat linkeltem:
Idegen nyelv
Nyelvtanulási lehetőség: angol, német, spanyol, francia, portugál, olasz, orosz, kínai, holland, horvát, svéd
Átlagos díja félévente: 0-tól 20000-ig Ft
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 10. 01:00
4/4 anonim válasza:
Van idegennyelvi lektorátus, onnan tudsz nyelvi órákat felvenni. Csak az a gondom ezzel, hogy a lektorátusnál szerintem azt hiszik, hogy az ember más órára nem is jár, mivel mindegyik nyelvi órát hétfő-csütörtök reggel 8-12 között hirdetik. Nekem eddig mindig az volt, hogy ütközött valamilyen kötelező órámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!