Emelt biológia érettségi ( 2016 ) vélemények?
Szerintetek nehéz/könnyű volt?
Hány százalékra számítotok?
Mit érettetek a legkönnyebb/legnehezebb feladatnak?
Bármilyen véleményt meghallgatok:) (vagyis elolvasok)
(Szerintem a növényirtószeres volt a legnehezebb, vagyis számomra nem volt testhezálló úgyhogy azt a feladatot nagyon elrontottam... + amit nehéznek találtam, az a genetikai feladat..:S Eddigi érettségikben az összes genetikai feladatot tudtam, de ezt..... ez nem ment:( én kb 55pontot """várok""" )
Szerintem nem volt nehéz.
A genetika feladat pont, hogy nekem könnyű volt, sose tudtam megcsinálni egy genetika feladatot sem, és ez meg sikerült, 1 pontot vesztettem vele.
A szívciklusos szerintem is rossz volt, meg a növényirtós.
Én is olyan 80-82 pontra számítok.
Szerintem ajándék volt:)
80-85% lesz.
A gyomirtós ábrát nem ismertem fel, de a kérdésekből helyesen következtettem ki, hogy mire mennek, úgyhogy kevés pontot vesztettem. A szívciklusost át kellett rágni, de értelmezés után már nem volt nehéz. A baráti körömben van egy hörcsögtenyésztő, az egeres kérdés így egyáltalán nem volt probléma:) A vesés esszé is kiszámítható témakör lett volna, de a növénytanos témakör annyival könnyebb volt, hogy nem volt kérdés, mit válasszak. A társulásosnál és az evolúciónál is lehetett volna sokkal nehezebb kérdéseket is feltenni.
Bárcsak ilyen lett volna a kémia is! :-)
Nem volt nehéz az előző feladatlapokhoz képest. A szívesen kellett elgondolkozni, és a térbeli törzsfánál nem tudtam, mit kell írni az megnevezésekhez. De 90-91% körül számítok.
de jó nektek... remélem a ponthatárok nem lesznek magasak, és felvesznek.. Bár olyanok lennének a ponthatárok mint 2013-ban:(
Ti hova jelentkeztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!