Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 2 feletti átlaggal is megbukok...

2 feletti átlaggal is megbukok németből, mert nincsenek meg az alapjaim. Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Hiába írom meg a szó dogákat 5 re az nem elég mivel én is tudom és a tanárom is tudja h nincsenek meg az alapok.

Meg is értem h megbuktat, de nem tudok segítséget kérni senkitől. Sajnos a külön tanár drága (nincs anyukámnak heti 6800Ft ja erre) 10. es vagyok

2016. máj. 12. 15:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha megbeszéled a tanároddal, hogy a nyáron pótolod a hiányosságaid nagy részét, biztos átenged...de nem 9. év végén kellett volna ezen elgondolkodnod?

Van egy jó könyv, tanulhatsz ebből is akár egyedül, szájbarágós könyv magyarul magyarázza a német nyelvtant:

Német nyelvkönyv kezdőknek ( Dr. Babári Ernő és Ernőné)

2016. máj. 14. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!