Valóban ennyire értéktelen, az aki nem végez egyetemet? Mármint a társadalom annyira erőlteti, és ezz harangozza be.
Figyelt kérdés
Én most gondoltam abbahagyni, mert nem megy, csak ez is szülői/társadalmi nyomás volt, h elkezdtem. De most szörnyű bűntudat, vagy nem is tudom mi féle gyötör, h milyen rossz,és semmirekellő ember leszek én diploma nélkül. Nem hagy nyugodni ez a gondolat :/2016. máj. 11. 13:48
1/3 anonim válasza:
Lehet én nőttem fel rossz közegben, de senki nem erőltette senkire ahogy észrevettem
2/3 anonim válasza:
Én tudom mire gondolsz. Van ilyen nyomás, igen. Te éled az életed, te döntöd el, hogy vagy boldog. Ez is a felnőtté válás része.
3/3 anonim válasza:
Végezd el az egyetemet, és utána töröld ki a segged a diplomával. D::D:D:D:D:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!