Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi a véleményetek a Budapesti...

Mi a véleményetek a Budapesti Gazdasági Egyetemről? (BGE)

Figyelt kérdés
Érdemes oda járni? Jó a közösség, tanárok? A gazdálkodás és menedzsment szakot jelöltem meg elsőnek, bár sok negatív véleményt olvastam ezzel kapcsolatban.
2016. máj. 10. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Hát egy műszaki vagy orvosi beállítottságú egyetemhez képest(legyen az bármelyik), kb egy nyaralás a BGF elvégzése...(mert ugye attól h E-betűt kapott, nem lett magadabb a színvonal ;))
2016. máj. 10. 19:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval gyenge színvonalú iskola? Érdemesebb mondjuk a BME-n elvégezni ezt a szakot?
2016. máj. 10. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
nem, az iskola maga nem gyenge színvonalú, a bme GTK és a BGE kb egy szinten van... csak arra probáltam rávilágítani, hogy egy gazdasági képzés ezerszer könnyebb mint egy műszaki vagy egy orvosi... de ez nem feltétlen jelenti, hogy alapból könnyű, vagy épp szar :)
2016. máj. 10. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
ismerősöm jár oda, arról tudok mesélni..
2016. máj. 10. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!