Mi a legjobb informatikai OKJ-s szakképzés?
Figyelt kérdés
Egy év múlva érettségizem szakközépiskolából, de nem alakult úgy hogy azon a pályán maradok amit az iskola nyújtott, és szeretnék informatika irányban OKJ-s képzésre menni, ami rendes nappali tagozatos. Nagyon sokat olvastam utána, de melyik éri meg legjobban? Értem ez alatt a szoftverfejlesztő, rendszergazda, sitebuilder, egyéb szakmákat a felsoroltakon kívül is. Tudom, sokan mondják hogy az OKJ nem éri meg, de ha mégis akkor mit ajánlotok? Ha valakinek van valami tapasztalata akkor hova érdemes menni?2016. ápr. 29. 23:40
1/1 anonim válasza:
Egyetem, vagy felejtsd el az IT-s szakmát ebben az országban, mert a nyakadba sóznak majd minden dolgot, felelősséget minimálbérért, már HA felvesznek egyáltalán valahova OKJ szakképesítéssel.(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!