Hogyan lehetne főiskolára bejutni, felvételi nélkül?
Munkahely miatt kellene.
Jelenleg, középvezető helyettesnek felel meg a beosztásom.
Elég fiatalon, 1 év után raktak erre a pozícióra.
De, diploma nélkül nem tudok ennél feljebb jutni.
Fiatal vagyok és ambíciózus.
Van egy FSZ végzettségem, persze nem főiskolán tettem.De, elvileg, beszámít, hogyha olyan szakra megyek.
Nagyon rossz diák voltam,lusta, trehány.Annyit tanultam, hogy épp meglegyen minden.
Csak fizetős jöhetne szóba, levelezős.
Szörnyen röstellem,de nem érem el a minimumponthatárt.Újraérettségizni, meg nem szeretnék.
Vannak-e egyetemek, amikre csak úgy belehet iratkozni "felvételi" nélkül?
Ha ennyire nem akarsz tanulni, mint eddig, hogyan akarod elvégezni az egyetemet?
.
Eddigi "jó szokásaid" megtartva mégis bejuthatsz egyetemre, sőt még ők fizetnek érte.
Takarítónak...
És mégis milyen szakra szeretnél jelentkezni? Mert erről semmit nem írsz, vagy pedig mindegy csak diploma legyen...?
A #3-as Válaszolóval egyetértek, elég ellentmondásosra sikeredett az irományod. Már hogy a fenébe lennél ambíciózus, ha rögtön csak a surranópályára gondolsz, miközben egy diploma megszerzése sokkal több energiabefektetést igényel, mint egy nyamvadt érettségi? Előbb azt ajánlom tisztázd le magadban az egészet, mert könnyű dobálózni ezekkel a szavakkal (pl ambíciózus), miközben ezt még te sem hiszed el.
Tulajdonképpen, csak diploma kell.
Logisztika területen dolgozom, ebben a szakmában egy bizonyos szintig, nem fontos a papír.De, ha szállítási menedzser akarsz lenni, akkor már kell a diploma.
Angol középfokú nyelvvizsgám van, szóval ezzel nem lenne később gond.
Diploma nélkül is eltudnám végezni a menedzseri feladatokat.Csakhát, nem jutok oda a végzettségem miatt.
Közgazdsági diplomára gondoltam, valamennyire kapcsolódjon a logisztikához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!