Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Emelt szintű szóbelinél...

Emelt szintű szóbelinél általában max hány százalékot lehet javítani az eredményen?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanok válaszát várom akik emelteztek már valamiből.

2016. ápr. 25. 22:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Írásbelin (emelten) 70%ot mennyire nehéz elérni?
2016. ápr. 26. 18:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Érzékeled egyébként, hogy mennyire általánosak, megfoghatatlanok és megválaszolhatatlanok a kérdéseid?

Melyik tárgyból? Matek, biológia, angol?

Kinek?

Okosnak vagy butának?

Szorgalmasnak vagy lustának?

Olyannak, aki ért ahhoz a tárgyhoz, vagy aki nem?

Mi neked a nehéz?

Mert egyébként az a válasz a kérdésedre, hogy két kiló tíz deka.

2016. ápr. 26. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Földrajz
2016. ápr. 26. 21:18
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazad van van még mit fejlődnöm, de hát senki sem úgy született, hogy mindent tudott.
2016. ápr. 26. 21:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezt bizony ki kellene tudni számolni, alap matematika. Megnézed, hogy mennyi az írásbeli, mennyi a szóbeli és az alapján kalkulálsz. Rá fogsz jönni, hogy minél szarabb írásbelit írsz, annál több %-ot tudsz javítani a szóbelivel.

P.: 100 pontos írásbeli, 50 pontos szóbeli esetén írsz egy 10 pontos írásbelit, azaz 10%-ot. Emellé csinálsz egy max pontos szóbelit, akkor bizony a 10%-ból rögtön lesz 40%.

Míg ha írsz egy 99 pontos írásbelit, és mellé csinálsz egy max pontos szóbelit, akkor a 99%-ot "csak" 99,3%-ra javítod...

Egyébként simán lehet szóbelin 100%-ot elérni, nekem emelt bioszon sikerült. Az összesített eredményem pedig 95% lett.

2016. ápr. 27. 16:20
 16/18 A kérdező kommentje:
Írásbelin miért húzos 100%ot elérni?
2016. ápr. 27. 22:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Az érettségi statisztikák publikusak. Keress rá, látni fogod vannak, nem egyen akik 100%-ot csinálnak!!! Van olyan gyerek, aki megnyeri az OKTV-t, annak az érettségi l****z. Engem is meglepett, amíg nem találkoztam ilyenekkel élőben. Van aki egyetemen kimaxol minden zh-t, pedig híresen sok bukás van, meg el nem mondott anyag.
2016. ápr. 28. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:
Én 94%os emelt szóbelit csináltam angolból.
2018. máj. 13. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!