Meg lehet valahol nézni, hogy egyes egyetemi/főiskolai szakokon milyen tantárgyakat kérnek elsősorban?
Figyelt kérdés
A felvi nem írja pontosan.
A Kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedzsment illetve a turizmus-vendéglátás érdekelne, van közel suli és a tandíj sem sok. Viszont nem tudom megnézni hogy mennyire lenne esélyem? (Például bár jó vagyok töriből és angolból, elég gyenge vagyok matekból)
2016. ápr. 23. 15:34
1/4 anonim válasza:
Érettségik szempontjából oda van írva, hogy melyik számít. A pontszámító kalkulátorral meg ki tudod számolni, hogy hány pontod lenne azon a szakon.
2/4 anonim válasza:
A konkrét szak tantervi hálóját általában meg lehet találni a neten, de ha nem találod, esetleg érdeklődj a tanulmányi osztályukon.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem az érdekel hogy mennyivel lehet bejutni, mert azt értem. De érted most hogyha ott főleg matek van, én meg oda megyek 2es matekkal lehet nem bírom elvégezni.
2016. ápr. 23. 16:51
4/4 anonim válasza:
Ja, ott sok a matek, ha erre irányult a kérdésed. De kettes matekos is végzett már ilyen szakot, szóval szerintem túlélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!