Tanult valaki a Lia iskolában?
Figyelt kérdés
Most jelentkeztem, de nem vagyok biztos benne, hogy nem átverés, mert nincs se telefonszám, sem iroda címe, az online jelentkezésem után csak egy mailt küldtek, hogy fel vagyok véve. Tud róla valaki valamit? köszi2010. ápr. 7. 07:46
1/8 anonim válasza:
Helyileg hol van? mert pl. tudok Lia Alapítványi iskoláról Piliscsabán, arra gndoltál?
2/8 anonim válasza:
Én csak azért nem oda jelentkeztem, mert láttam hogy valamiféle tandíjat kell fizetni. Jobb helyeken nem kell, így ezt a sulit hagytam a francba.
4/8 anonim válasza:
neeeeeeeee gyerekek nehogy már ebbe a szar suliba menjetek...ennél rosszabb suliba életembe nem jártam még...akkora átverés az egész...
5/8 anonim válasza:
Mi az átverés benne?
Én oda jártam, SEMMI tandíjat nem kellett fizetnem (egyedül a nyelv kerül pénzbe), megvan az OKJ-s végzettségem, nem b*szott át senki, nem húztak le pénzzel, mint a többi suliban, ugyais se osztálypénzt nem kértek, se tankönyveket nem kellett venni, szóval nem tudom, miről magyaráztok....
6/8 anonim válasza:
Ja, és a nyelvoktatás sem kötelező, én sem jártam rá, mégis levizsgázhattam...
7/8 anonim válasza:
az hogy nevetséges ami ott megy...ha akarod privátban leirom a véleményem róla, egy másik kérdésnél már kifejtettem...
8/8 anonim válasza:
én sem értem ezeket a negatív véleményeket. Jelenleg is oda járok ,és nagyon szupi, tényleg valódi tudás lesz e kezedben nem csak egy papír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!