Pázmány Péter Katolikus Egyetem mérnökinformatikus szak nehezebb, mint az Óbudai Egyetemen ugyanez a szak?
Hát nem tudom hogy ki hogy van vele, de én valamiért mindig azt hallom hogy a vallásos iskolákban szigorúbban veszik a tanulást, oda nagyon kell tanulni
(olyanoktól hallottam akik ilyesmibe járnak, vagy egy olyan ismerősömtől akinek egy haverja jár ilyenbe)
A 4-es középiskolai matek végül is nem rossz, ez nem matematikus szak. Kétségtelen, hogy a matekot komolyan kell venni, nehéz tárgy lesz.
Kb. egyforma a két intézmény, nincs jelentős különbség sem a nehézségben, sem a színvonalban, sem az oktatás minőségében.
(Én inkább a BME-t javasolnám ezen a szakon, nehezebb ugyan, de jobban megéri.)
Én Pázmányos vagyok és eléggé szopás. Igazából teljesíthető minden egyetem ha tanulsz. Ha meg linkelsz mint én akkor nehéz lesz az életed..
Ha van még kérdésed a szakról akk írj ide vagy privátot és válaszolok. (főleg a BME-vel és a PPKE oktatással kapcsolatban. Az OE-t nem annyira ismerem)
Fizikából van egy év eleji felmérő az ha nem sikerült akkor járnod kell fizika felzárkoztató órákra majd év végén újraírni a felmérőt. (Tudtommal még senki nem bukott fizika miatt első félévben). Második félévben Méréstechnikához valamennyire kell, de nélküle is elvégezhető, bár szeretni így se úgy se fogod szeretni a tantárgyat.
Az első félévben számomra/szerintem a Lineáris Algebra a legnehezebb tantárgy.(abból is csak a vizsga) De ha tanulsz akkor az első félév simán menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!