Tudtok olyan sulit, ami nappali OKJ, és "laza" vagy lehet menni diákmunkára mellette?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert nem lettek meg a pontjaim és hátha van olyan, hogy nem kell bemenni hétfőtől-péntekig reggeltől du.-3-ig meg 4-ig és lehet menni dolgozni mellette. Úgy hallottam, hogy van egy-két alapítványi suli anol csökkentett óraszám van vagy figyelembe veszik, hogy dolgozol és a tanárok megértőek legalább egy kicsit. Mondták, hogy hát ez nem így megy sok helyen, de most eléggé összejött minden.. Tudna valaki ajánlani nekem olyan sulit, ami mellett dolgozni is lehet? Kiszámoltam, kb. úgy kt-három órán tudnék aludni :d azt nem hiszem, hogy kibírom..Nagyon fontos lenne, ha valakine van erről véleménye nyugodtan leírhatja, hogy ő hogy dolgozott mellette, hogyan oldotta meg.. Nagyon megköszönném! :)))

2016. ápr. 20. 09:35
 1/1 anonim ***** válasza:
?
2016. júl. 8. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!