Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehet olyat csinálni, hogy...

Lehet olyat csinálni, hogy máshova járok majd? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Most vagyok egy gimnáziumba végzős, csak a KFR-re jelentkeztem továbbtanulni.. Valószínűleg kimegyek rokonaimhoz Amerikába egy évre miután leérettségizek, ha felvennének KRF-re csinálhatok olyat ugye, hogy 1évet halasztok.. De olyat lehet, hogy miután visszajövök, nem íratkozok be KRF-re, hanem majd februárba ugyanúgy mint idén, jelentkezek egy másik főiskolára és ha oda felvennének oda járok, és nem a KRF-re?
2010. ápr. 6. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Most nem értem, ha visszajössz Amerikából és nem oda akarsz jelentkezni akkor minek jelölöd meg a KRF-t?

Amúgy lehet halasztást kérni, passzív félévet rögtön az elején, de így szerintem elég hülyeség.

2010. ápr. 6. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert úgy gondolom h ha visszajövök egy perfect angol tudással akkor vmi komolyabb és jobb fősulin tanulnék amerikanisztikát vagy ilyesmit...

De én ugye nem halasztásról beszélek, hanem h felvennének ok, de azt mondom, hogy mégse megyek oda tanulni, hanem 1évet dolgozok kint, és ha visszajövök ugyanígy februárba egy másik fősulira jelenkezek...

2010. ápr. 6. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
felvesznek, nem mész el beiratkozni. Ennyi az egész.
2010. ápr. 6. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:

^^

Igaza van, ha mégse akarsz ott tanulni (és ezt már most tudod) akkor ne iratkozz be és kész.

2010. ápr. 6. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Na erre voltam kíváncsi köszönöm a válaszokat!

És olyat is lehet csinálni h annyit mondanék h halasztok 1évet, aztán 1év múlva mégse járnék oda?

2010. ápr. 6. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, olyat is csinálhatsz.
2010. ápr. 7. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!