Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME gépészmérnökit el lehet...

BME gépészmérnökit el lehet végezni hamarabb, mint 7 félév, vagy a tárgyak amik egymásra épülnek az erős előfeltételei egymásnak?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 15. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
A mintatantervben megtalálod a választ, de a csúszás jellemzőbb. Ha nem vagy zseni, akkor nem valószínű, hogy 7 félévnél hamarabb végezz.
2016. ápr. 15. 23:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt láttam a mintatantervben, hogy vannak egymásra épülő tárgyak, de akkor gondolom ezeket a tárgyakat csak szigorúan abbana félévben veheted fel, és így nem lehet hamarabb végezni, igaz?
2016. ápr. 15. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Gondolom azt a szakot sem vegzi el 20% sem idoben.

Lehet hogy lehetseges, (bar sok targybol nincs kereszt, 2 felevvel kellene elore hozni), de senki nem csinalt meg ilyet.

2016. ápr. 16. 03:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, arra esetleg van lehetőség, hogy a Bsc-MSc kombinációt 10 félév alatt elvégezed, ha Bsc alatt néhány mesterszakos tárgyat előre teljesítesz.
2016. ápr. 16. 06:59
 5/9 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy a villanykaron lehetséges, nemrég egy videóban Tevesz Gábor, az oktatási dékánhelyettesünk említette. (Mivel nem emlékszem pontosan, hozzá kell tennem: lehet, hogy ez nem az alapképzésre vonatkozik, hanem az egész BSc-MSc képzésre együtt.)
2016. ápr. 16. 09:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Elküldenéd nekem ezt a videót?
2016. ápr. 17. 16:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy Tevesz Gábor ezt az MSc-re értette, amikor még nem épültek egymásra az Önlabok..

Aztán miután valaki 3 félév alatt végezte el a 4 féléves MSc-t, utána gyorsan szabályt is módosítottak, hogy az Önlabok egymásra épüljenek és még véletlenül se fordulhasson elő olyan, hogy valaki nem 4 félévet fizet ki, hanem csak 3-at...

2016. ápr. 17. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hamarabb elvégezni mint 7 félév. És nem csak a ráépülő tantárgyak miatt, hanem azért is mert specializációt csak 4 félév után választhatsz, komplex tervezést csak 6 félévben kezdheted el, szakdolgozatot pedig csak a komplex tervezés után. Msc-n szintén a diplomamunka miatt nem lehet 4 félévnél hamarabb végezni, mert csak 3. félévtől tudod felvenni az A részét és 4. félévtől a B részét.
2016. ápr. 17. 19:41
 9/9 anonim ***** válasza:

#5-ös vagyok, én írtam, hogy lehetséges:

[link]

Nagyjából 1:00:00-nál kezd beszélni az átlagos képzési időről, utána 1-2 perccel mondja, hogy lehetséges, és elő is fordul.

2016. ápr. 18. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!